Over mij

Een woning waar je lekker leeft? Een expositieruimte waar een museumbezoeker de collectie echt beleeft? Of een ontvangsthal waar je klanten een warm welkom geeft? Van mij krijg je nooit iets standaards. Ik geef je altijd iets bijzonders!

Altijd iets bijzonders

Vertel mij wie je bent. Wat je belangrijk vindt. Toon mij de omgeving, locatie en ruimte. Vertel mij hoe je het wilt gebruiken. Wat je eisen, wensen en ideeën zijn. Maar ook wat je budget is. Geef mij als interieurarchitect wat creatieve ruimte en ik creëer altijd iets bijzonders voor je. Met bijzondere vormen. Bijzondere materialen. Bijzondere kleuren. Bijzondere verlichting. Of met een bijzondere akoestiek. Je ziet dit dan ook direct terug in mijn werk.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Heb je zelf een idee of wil je weten wat ik voor je kan beteken? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ik bespreek graag de mogelijkheden.

Een unieke combinatie

Of het nu gaat om advies, begeleiding, een ontwerp of de realisatie ervan, en of je nou een klein of groot budget hebt: ieder project voelt voor mij als een gezamenlijk kindje. Het liefst werk ik dan ook van A tot Z samen. Iets bijzonders bedenken is immers één; het valt of staat met de uitvoering ervan. En daarbij zit het ‘m vaak juist in de details.

Mijn technische achtergrond, opleiding aan Kunstacademie Minerva en inmiddels ruim 30 jaar ervaring bieden daarvoor een unieke combinatie. Ik kan niet alleen iets bijzonders voor je ontwerpen, maar ik weet ook hoe het moet worden gemaakt. Daarbij kan ik een beroep doen op een groot netwerk aan meubelmakers, stoffeerders, schilders, verlichtingspecialisten etc. 

Of het nu gaat om advies, begeleiding, een ontwerp of de realisatie ervan, en of je nou een klein of groot budget hebt: ieder project voelt voor mij als een gezamenlijk kindje. Het liefste werk ik dan ook van A tot Z samen. Iets bijzonders bedenken is immers  één; het valt of staat met de uitvoering ervan. En daarbij zit het ‘m vaak juist in de details.

Mijn technische achtergrond, opleiding aan Kunstacademie Minerva en inmiddels ruim 30 jaar ervaring bieden daarvoor een unie combinatie. Ik kan niet alleen iets bijzonders voor je ontwerp, maar ik weet ook hoe het moet worden gemaakt. Daarbij kan ik een beroep doen op een groot netwerk aan meubelmakers, stoffeerders, schilders, verlichting specialisten etc. Maar als het even kan, maak ik het ook gewoon zelf!

DIVERSE PROJECTEN

Ik werk aan uiteenlopende opdrachten voor musea, bedrijven en particulieren. Om een goede indruk te geven vindt u hier een selectie van gerealiseerde projecten. Onder projecten vindt u meer recent werk, filterbaar op categorie. 

Adres

Goutumerdyk 6
9084 AE Goutum

Contact

E-mail: contact@reinfeenstra.nl

Tel:  +31(0)6 53496291